top of page

Live

En koncert med A.C. Bergmann byder på mødet med en sangerinde, kvinde og kunstner, som har mødt og tacklet en stor palette af livets nuancer.

 

"Som performer har jeg noget på hjerte og elsker at træde ind i koncertens generøse fællesskab - det er her i mødet med publikum at sangene, historierne og musikken virkelig lever!

Musikken, sangskrivningen, ordene og kunsten har altid været mit bærende fundament, som jeg har spejlet mine menneskelige erfaringer, undren og tvivl i. I sangene finder man temaer om‌ ‌evnen‌ ‌til‌ ‌at‌ ‌turde‌ ‌at‌ ‌stå‌ ‌selv‌ ‌og‌ ‌til modigt‌ ‌at‌ ‌formulere‌ ‌sine‌ ‌længsler ‌og‌ ‌drømme‌, sine behov og grænser ‌overfor‌ ‌‌andre ‌menneske‌r, og også hvor svært det er, når man ikke tør gøre det, og‌ ‌om‌ ‌nødvendigheden‌ ‌af‌ alligevel ‌at‌ ‌turde‌ ‌overgive‌ ‌sig‌ ‌og‌ ‌møde‌ ‌livet‌ ‌og‌ ‌kærligheden‌ i alle dets facetter.‌"

IMG_4705_edited.jpg

Publikum siger...

”Autentisk, sårbart, råt, legende og bomstærkt på én og samme gang. Igennem sine sange tager A.C. Bergmann mig med sin stemme og tekster alle mulige steder hen i følelsesregistret.. en smuk og autentisk rutsjetur og sange som vokser på mig, jo mere jeg lytter. Et farverigt og lækkert musikalsk univers. Bravo!”

 

Winni Ellegaard Nielsen, kropsterapeut og skuespiller.

”A.C. Bergmanns sange blev leveret med en fylde, en dybde og nærvær, der helt enkelt bare fik smilet frem, og man ønskede blot at det ikke skulle stoppe igen. Samtlige musikere spillede deres part til perfektion og leverede en overbevisende performance. Jeg vil klart anbefale alle et bekendtskab med A. C. Bergmann – om det så streames eller opleves live – det sidste kan i dén grad anbefales” 

 

Lars Ulsø, eksportchef

 

 

”Super behagelige toner og en rytme, der sætter sig i kroppen helt ned til tæerne, som ikke kan lade være med at følge med. Stemmen er smuk og dejlig for hjernen og hjertet. Den ene sang kan man stå og svaje stille til, for pludselig at danse til et super rytmisk og fangende omkvæd. Man fyldes med en glæde og går hjem med en opløftet stemning efter en live oplevelse”

 

Gillian Godette, lærer.

0D864D2B-F92D-458D-B4CA-E1294BAB432F_1_201_a.jpeg
bottom of page