top of page

Musikken

A.C. Bergmann har noget på hjerte og inviterer lytteren ind i et generøst musikalsk univers, hvor det blide, let melankolske mødes med det direkte, ærlige og konfronterende, og hvor det eftertænksomme mødes med det umiddelbart glædesfyldte.

A.C. Bergmann leger med genrer – countryrock, folk, blues, indie-pop, og favner bredt musikalsk. Stærke personlige fortællinger og refleksioner binder musikken sammen i et gavmildt, sanseligt, musikalsk univers.  A.C. Bergmann går tæt på det voksne livs snubletråde, guldstøv, glæder, foranderlighed og tab gennem iørefaldende melodier, rammende tekster og en stærk og sjælfuld vokal, der rammer en i hjertet.

 

A.C. Bergmanns første single "Horizon" udkom i august 2019, i april 2021 fulgte singlen "My Affection", som første forløber for EP'en, "This is not the story". Denne udkom i August 2021.   I  August 2023 udkom singlen "Wendy's farewell" første forløber på den EP, som endnu ikke har fået sin endelige titel!

Sangene er udgivet på de fleste streamingtjenester og under menuen "Lyrics" kan du se nogle af tekster.ne Her nedenunder kan du desuden lytte til demoerne "Here's to a year"  fra 2018 og julesangen "Good King Wenceslas" fra 2005

A.C. Bergmann bakkes op af sit dygtige musik-kollektiv, som kan bookes både som akustisk trio med vokal, bas og guitar og med fuldt halv-akustisk orkester med keys, trommer alt efter jeres præferencer.

bottom of page