Musikken

Jeg har skrevet sange siden, jeg var en ung teenager, men i mange år havnede de fleste bare i skrivebordsskuffen eller blev spillet for mig selv i en stille stund. 

Den første sang, som fandt vej ud i verden udenfor mine egne vægge, var sangen "Seasons Change", som jeg skrev og optrådte med på en stævneuge på Musikkonservatoriet. Den blev siden meget smukt arrangeret for kor af Malene Rigtrup Madsen, og har siden levet et næsten "hemmeligt" liv ude på efterskoler og højskoler. Første gang jeg for alvor sendte mine sange ud i verden var i orkestret Bluegrass Devotion, hvor vi havde et par stykker på repertoiret. Men vi nåede aldrig at indspille andet end en jule-demo, med allerede kendte Carols og julesange.

Det var først i efteråret 2017, at jeg for første gang i samarbejde med nye musikalske legekammerater Henrik Stasiak Hagelquist og Rasmus Bundgaard, fik indspillet noget af mit nyere materiale.

 

Igennem mit liv som kernefamiliemor havde jeg hvert år sendt et digitalt julebrev ud til familie og venner, et brev som efterhånden havnede på FB. Men i forsommeren 2017 gennemgik jeg en smertelig skilsmisse, og mange af mine kræfter blev brugt på at komme igennem 2017 og vokse i mødet med en af de største udfordringer mit liv hidtil har budt på. Jeg vidste ikke helt, hvor jeg skulle starte i forsøget på sige noget om et sådant svært og livsomvæltende år, hvor jeg skulle genopfinde mit liv og min identitet og virkelighed. Så jeg endte med at lade musikken tale for mig. 

 

Det kom der sangen "2017" ud af, som du kan høre herunder i en rå og upoleret  demoversion.

Samarbejdet  blev kickstarten til at lade musikken og sangskrivningen vokse og få en betydelig større plads. Endnu en demo blev optaget med Rasmus - da jeg i Juni 2019 gik ji studiet med mit skønne orkester og vi indspillede min første rigtige single "Horizon", som er at finde på de fleste streamingtjenester.

I  April 2021  udkom singlen "My Affection", som er første forløber for min EP, som  udkommer i sensommeren 2021.   Og så venter vi på at verden åbner, så vi kan komme ud og spille flere koncerter! Herunder releasekoncert i slutningen af August.

AC0601 rød My Affection.jpg