Ny Single ude d.16/4 - 2020

Overskrift 1

På dronningens fødselsdag fredag d.16/4 udkommer min tredje single -  My Affection. Singlen er første iørefaldende udspil fra og forløber for den kommende EP, der udgives i sensommeren 2021.

 

I et år præget af Covid19 og nedlukninger har kunstens og musikkens vilkår været under pres. Men den grundlæggende skaberkraft har for mig alligevel vist sig endnu vigtigere og stærkere end nogensinde. I en tid, hvor vi alle har været tvunget til at være mindre udadvendte og sociale, har der været plads til vigtige refleksioner over grundlæggende værdier, behov og længsler.

 

Sangen “My Affection” handler om evnen til at turde at stå selv og modigt at formulere sine længsler, behov og drømme overfor et andet menneske - og om nødvendigheden af at turde overgive sig og møde livet og kærligheden med håb og optimisme - på trods af alle livets snubletråde. Jeg håber, at du vil tage godt imod "My Affection", og at du som lytter kan spejle dig og læne dig genkendende ind i ord, toner og stemning.

 

"My Affection" er første single fra min kommende EP, som det på trods af Covid-udfordringer lykkedes mig at indspille i Mindless Studio med Flemming Bloch ved producerpulten i efteråret 2020 og sammen med mit trofaste og dygtige musikfællesskab, som du kan læse mere om under fanebladet "Musikken".

Du kan høre en smagsprøve her: 

61341498

©2019 by acbergmann. Proudly created with Wix.com