top of page
02FD7A49-0F5E-43CE-99F4-A406667FAF82.heic

In the making

Det har været lidt stille på det seneste her på siden. Men bagom er sporene lige så stille lagt til næste skridt. Jeg har de sidste par måneder sammen med mine fantastiske musikalske legekammerater øvet og arbejdet med nyt materiale, som skal indspilles i Mindless studiet med producer-kaptajnen Flemming Bloch ved roret i begyndelsen af december.

 

I den anledning har jeg også genoptaget samarbejdet med en af mine tidligere drømmefangere, Henrik Nielsen, som både er en tidligere skattet kollega og også trakterede trommerne i mit gamle projekt "Bluegrass Devotion" tilbage i 00'erne. Jeg har nu indkredset syv numre, hvoraf der forhåbentlig bliver en fem-seks, som bliver så færdige, at der tegner sig konturerne af endnu en EP.

Det har været en proces, som har krævet noget ekstra. Jeg har været kørt lidt træt i den evindelige og ugennemskuelige SO-ME-maskine, algoritmer, synligheden, branding og alt det der udenom musikken. For egentlig er det jo bare sangene, skabelsen sammen med mine drømmefangere og det at dele dem med et publikum, som driver værket. Alt det der købmandsskab, salg og iscenesættelse falder mig ikke let, og jeg har stadig ikke helt knækket koden til, hvordan disse nye sange skal ud at leve, spilles live - måske få hul igennem til radio? Men jeg tager tilløb og skaber uanset - for musikken er og bliver en væsentlig del af min drivkraft som menneske  - og giver mit liv mening og energi.

Så - ærmerne op! Jeg glæder mig til at dele og fortælle mere om processen!

bottom of page