top of page

Casagrande i mit hjerte

Opdateret: 4. jan.

I sidste uge vendte jeg endnu engang tilbage til min elskede by Figline Valdarno i Toscana. Og endnu engang indlogerede jeg mig på Villa Casagrande. Denne gang i selskab med min yngste datter – og kun for en fire dages "time-out" ude i verden for første gang i knap to år.Jeg blev mødt med en hjertelig velkomst fra det øjeblik, vi trådte ind ad døren – ”Oh – so nice to finally welcome you back – and thank you so much for your song!”.

Alle mødte os med varme og en særlig hjertelighed i stemmer og øjne. ”You are one of the family now”! (Desværre gav det ikke en masse rabat…) Men ingen tvivl om, at alle ”på gulvet” på stedet mødte os med en stor og særlig hjertelighed. Det var så dejligt og rørende.

Især Tizianio, som jeg kommunikerede med, da jeg sendte front staff min italienske udgave af Villa Casagrande op til jul for snart et år siden, fortalte hvor rørte og glade de var blevet midt i Covidnedlukningen over at få min mail og min sang. Han huskede mig tydeligt fra mit julebesøg i 2019, fordi jeg var én af hans første internationale gæster på rundvisningen i hotellets museum og gamle ”Nobility Quarters”, og fordi han havde hørt mig sidde og spille og synge på mit værelse i juledagene dér for snart to år siden.


Og bare det at mærke den lidt større verden, forsøge sig med lidt mere italiensk i de lokale butikker og følelsen af at være ”hjemme” ude i det fremmede, gjorde virkelig sjælen godt. Jeg drømmer stadig om at slå mig ned i Figline for lidt længere tid en dag – og næste gang tage toget ned gennem Europa, når vi forhåbentlig engang må bevæge os i transportsektoren uden mundbind. Så på denne dag, hvor jeg har byttet mig til en musikfridag på mit ”dayjob”, vil jeg lige dele en lille bid af Casagrande og Figline med jer fra mit besøg i sidste uge. Klik ind på "Nyheder" og se en lille selvgjort video fra sidste uge tilsat min "Villa Casagrande"!


Og imens arbejder jeg videre på den del af mit musikervirke, som er lidt svært for mig – at lege købmand! Hvis I har gode idéer til, hvor det kunne være fedt at få mig ud – enten i trio-format eller med fuld band, til intim fortællekoncert eller et større sted med mere blæs på – så giv endelig lyd!

8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page