top of page

Countdown - single release!!

Opdateret: 4. jan.

Så er tiden kommet til en decideret nedtælling til min næste single! Om en uge - d. 2/7 - udkommer singlen "Villa Casagrande" - en let, livsglad og iørefaldende popsang, der inviterer til dans og glæde i de lyse sommeraftener


I sommeren 2018 besøgte jeg Toscana sammen med mine døtre. Det var den første ferie i mit nye liv som alene-mor. Ved et tilfælde havde jeg booket en lejlighed på “ Hotel Villa Casagrande”, som ligger I byen Figline Valdarno.


Byen i sig selv er en meget autentisk men ikke overrendt by, og Villa Casagrande er et magisk sted med historie og mure tilbage til 1400-tallets renæssance. Stedet var oprindelig landsted for Mediciernes notar, og siden 1394 har stedet ligget som centrum for den gamle middelalderby, og villaens oprindelige mure og bymur står stadig i de smukke grønne bakker syd for Firenze.


Notabiliteter, pave, poeter, sågar konger har besøgt stedet op gennem historien, og i den smukke renaissancehave er det umuligt ikke at blive overvældet af ro og glæde.

​Så det var ikke overraskende, at jeg med hjem i kufferten dén sommer fik en sang. En sang om at finde hjem til sig selv – og hjem til den uforfærdede og nysgerrige kvinde, som var forsvundet i voksenlivets krav og udfordringer. I duftene fra Toscanas bakker, i roen ved at mærke historiens vingesus omkring mig, og følelsen af min helt egen renæssance opstod en magisk fornemmelse af, at livet vil livet. En følelse vi alle så småt begynder at ane igen denne sommer, hvor noget af det liv vi kendte før pandemien heldigvis vender mere og mere tilbage


Jeg - og vi! - glæder os virkelig meget til med “Villa Casagrande” at byde op til dans i sommernatten. For hold nu op, hvor trænger vi til det - danse, grine, gribe livet og nyde det hele sammen med de mennesker vi holder af. Eller med de fremmede, vi ikke har mødt endnu, men som ligesom os længes efter liv, glæde, dans og latter.

"All is good in my renaissance" - lyder en linje fra sangen - og denne sommer føles virkelig også som en genfødsel! La vita é bella!


Singlen er at finde på streamingtjenesterne Spotify, Apple Music, Deezer og Youtube fra d.2/7-2021. Følg med!!
54 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page