top of page

Det lever!

Opdateret: 8. jul. 2020

Fredag d. 31/5 havde jeg min debutkoncert til eventen Verdensbilleder smack bam midt i min hjemby! Det var en helt fantastisk oplevelse, som det har taget noget tid at fordøje.


Dagen før den udendørs koncert havde vejrguderne blæst og regnet i bedste efterårsstil på Bispetorv. Men da dagen oprandt, blev Aarhus og Verdensbilleder velsignet med en rigtig fin og mild sommerdag - perfekt til en udendørs koncert. Det var der heldigvis mange andre, der syntes, for da klokken nærmede sig 17.35 var Bispetorv blevet fyldt - med mange dejlige venner, familie og bekendte fra fortid og nutid. Her mærkede jeg, at jeg trods mange års "vinterhi" som optrædende cirkushest, ikke er noget nervøst "føl", da de ti minutters opstilling uden lydprøve ikke var noget nyt. Det, der fyldte var, at det var så fantastisk rørende at mærke den kærlige og positive energi, som forplantede sig op på scenen til os og som bredte sig til alle de ukendte ansigter, som også havde fundet plads til et stop med ny musik over en fadøl i solen.

Den halve time fløj af sted, og vi nød det til fulde. Jeg havde været noget nervøs lige inden vi gik på, men da jeg først stod der og introducerede min musik og mine sange, var jeg rolig og tændt og rigtig godt tilpas - lydprøve eller ej! En cirkushest glemmer vist aldrig! Og bedre debut kan man simpelthen ikke ønske sig.


Det var dog ikke længe jeg og vi hvilede på laurbærrene, for allerede den følgende onsdag rykkede vi ind på Grimhøjgaard i selskab med Rasmus Bundgaard og Mathias Lauridsen for at indspille to numre. Vi er langt i processen, som gerne skal ende med, at der inden juli findes to numre på Spotify! Der er mange lag og nye opgaver forbundet med al dette nye spændende, som både udfordrer og giver en masse liv og energi. Vi - og jeg - glæder os virkelig meget til at vandre videre ned af denne spændende og nye sti -og dele det med jer!


357 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page