top of page

Happy Holidays!

For præcis to år siden begyndte en særlig rejse. I slutningen af november 2017 ringede jeg til min ven Henrik, og spurgte, om han mon havde tid og lyst til at hjælpe mig med at indspille en julehilsen. Gennem mit liv som kernefamilie-mor havde jeg hvert år skrevet et julebrev, hvor jeg berettede om familiens gøren og laden i stort og småt. Dette kunne jeg ikke rigtigt overskue at gøre i julen 2017 - for hvordan pokker fortæller man om noget så stort og smerteligt som et år, der mest gik med at håndtere en skilsmisse, og om ens ungers sorg, ens eget tab - men også om ens overlevelseskraft og tillid til livet?


Så jeg skrev en sang. For hvis vi ikke kan dele de store og vigtige ting til den højtid, der handler om kærligheden, trøsten, troen og håbet, hvornår pokker så? Og Henrik og Rasmus sagde heldigvis ja til at lege med. I Grimhøjgaards lille øvelokale og studie optog vi tre i slutningen af november min hilsen til familie og venner til julen 2017. Denne sang blev kickstarten til en venden tilbage til en meget vigtig men negligeret del af mig selv: den skabende, musicerende kvinde, som har været en vigtig del af min identitet siden jeg som seks-årig inden jeg kunne læse, begyndte at synge i Århus Folkemusikskoles kor.


I aften skal jeg lave min anden koncert sammen med mit band. Og der er mere på spil denne gang. Tolv af mine sange skal sendes ud i verden i en meget mere intim ramme end på et torv i min by i forsommer og solskin. Jeg er spændt og lidt nervøs. Men mest af alt glæder jeg mig og er så taknemmelig og stolt over at have fundet sådan nogle dejlige musikalske legekammerater og over at have holdt fast i mit mål og min lyst og min skabertrang gennem de sidste to år.


“Here’s to a new year waiting

Here’s to new dreams of love

Here’s to a new beginning

Here’s to life”


Glædelig jul og godt nytår!

183 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page