top of page

If this is not the story, then what is?

Ja, hvad er historien så? Det får man lidt af svaret på, når jeg d.27. August 2021 udgiver EP'en "This is not the story".


EP'en indeholder fem sange, som er skrevet og samlet gennem de senere år i et levet voksenliv med glæder, smerte, tab, hengivenhed, undren og taknemmelighed over de kolbøtter og det guldstøv livet kaster os ud i, og løbende tvinger os til at navigere i og forstå.


Det er ingen hemmelighed, at store livsomvæltninger for fire år siden satte et nyt perspektiv og spotlight på mit liv. Jeg har altid vendt mig ind i musikken, både som et legende men også roligt og eftertænksomt rum, som kun er mit og hvor brikkerne ligesom finder på plads. Men det er heller ingen hemmelighed, at det rum havde været underprioriteret i mange år. Der var så meget andet jeg skulle, være noget for, løse, ordne og nå. I 2017 føltes det nærmest livsnødvendigt at vende mig ind i musikken og min kreative skaberkraft, for at finde tilbage til en kerne i mig, som virkede helt afgørende for, hvordan jeg kunne forme mit liv fremad.

Jeg købte mit livs første guitar, for den kunne jeg have med hvor som helst, når jeg skulle finde ro og mening, og rum til at skabe noget. Forfatteren Glennon Doyle taler om nødvendigheden af hver dag at finde en lille plads og tid til at mærke sin sjæl. Det var lige præcis det jeg gjorde. Hver eneste dag. Og langsomt fandt jeg tilbage til musikken, til legen, til tonerne, til min stemme, til ordene - og ikke mindst fandt jeg det helt fantastiske fællesskab, jeg har det kæmpe privilegium at dele med de fire dygtige musikere, som har valgt at dedikere deres tid og talenter til min musik!

Centralt på de fem sange står temaer om evnen til at turde at stå selv og til modigt at formulere sine længsler og drømme, behov og grænser overfor andre mennesker - og om nødvendigheden af til stadighed at turde overgive sig og møde livet og kærligheden med håb og optimisme - på trods af alle livets forførere og snubletråde. De dygtige musikere på EP’en tæller Esben Madsen på guitarer, Henrik Stasiak Hagelquist på trommer, Jonas Pfeiffer på bas og Mikkel Bramsen på keys, og producer Flemming Bloch. EP'en er tilgængelig fra d. 27/8 på Spotify, Deezer, Applemusic m.fl, hvor man allerede nu kan presave den på følgende link:

Releasekoncerten finder sted lørdag d.28/8 kl.16.00 på Domen, Aarhus Ø. Her kan man høre EP’ens fem sange, samt en håndfuld andre svingende og iørefaldende sange med noget på hjerte fra repertoiret. Og med mig her har jeg mine dygtige og trofaste "væbnere" Simon Bekker på guitarer, Henrik Stasiak Hagelquist på trommer, Jonas Pfeiffer på bas og Mikkel Bramsen på keys. Vi glæder os helt vildt!


11 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page