top of page

Ny mand ombord!


På denne dag for to år siden stod jeg og mit dejlige orkester på scenen til Verdensbilleder på Bispetorv i Aarhus i et længe ventet solskin, ligesom dagen idag. Det har været et par vilde år siden da - hvor Covid har sat sine spor i et langsommere tempo i min musikalske proces. Men også generelt har de sidste to år forandret livet for min guitarist Esben. Derfor har han grundet glædelige familiemæssige omstændigheder desværre måttet trække sig fra vores musikkollektiv.Livet er fyldt med skift og nye veje, og nu kom der så endnu et af disse t-kryds. Jeg har været utrolig glad og taknemmelig over Esbens indsats, tid og talent til mine sange de sidste år - ikke mindst hans bidrag til min kommende EP, hvor han leverer nogle virkelig fede toner og nuancer til de fem meget forskellige sange. Men livet kom og krævede noget andet vigtigt og dejligt af ham, og vi ønsker ham alle det allerbedste i sit nye spændende liv med sin lille familie og nyt spændende arbejdsliv. Tak Esben!!!

Jeg har derfor været på jagt efter en ny guitarist til at fylde rollen, og har simpelthen været så usandsynlig heldig, at jeg fik et positivt svar, da jeg ringede til min dygtige gamle legekammerat Simon Bekker. Simon har slået sine talentfulde folder i orkestret Sonja Hald de seneste år. Det er ikke første gang Simon og jeg arbejder sammen - han var med i mit tidligere projekt fra 00'erne - Bluegrass Devotion, hvor han trakterede de lækreste strenginstrumenter. Og det gør han på smukkeste vis igen! Vi er nu gået i øveren sammen i min stue under de skrå vægge, for at få spillet os sammen til releasekoncert i slutningen af August, som vi glæder os rigtig meget til! Det er så fedt og dejligt at have Simon med ombord på M/S A.C. Bergmann! Det er jeg super taknemmelig for.

Udover øvningen er jeg igang med at forberede photoshoot til EP'cover, og det tegner så spændende og godt! Jeg glæder mig helt vildt til at dele det med jer. Og sidst men ikke mindst, så går vi og glæder os til d.2/7, hvor min næste single og forløber for EP'en udkommer - nemlig Villa Casagrande! Billedet fra coveret får du en lille teaser på her! Glædelig Maj!

5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page