top of page

Sæt fri! Set it free!


Blogpost #1

Nu er det alvor. Det med at tage sig selv og sit kreative drive alvorligt. Det er jo ikke fordi, det ikke altid har været der. Det har bare ikke fået ret meget plads. Livet kom sådan ind over og krævede alt muligt andet og andre slags drive. Men nu er den her. Pladsen. Jeg tager den, skaber den og griber den. Det føles frygtindgydende og befriende på én og samme tid. Frygtindgydende fordi man jo ikke kan se vejen ret langt frem. Den snor sig lige derhenne, hvor jeg ikke ved præcis, hvad der kommer til at ske. Men kursen er sat mod det første pitstop: en koncert, hvor jeg omsider vover springet og sætter min musik og mine kreationer ud i verden. Fordi jeg skal. Fordi jeg ikke længere kan lade være. Fordi vi kun - så vidt jeg ved - har dette liv til at skabe, elske, vove, give og leve. Og derfor føles det også befriende og opløftende. At leve, vove, give og dele i nuet. I taknemmelighed, i fællesskab og i nærvær.

Jeg er spændt og glæder mig til og over det arbejde, der følger med at skulle sætte det her fri. For det giver mig så megen glæde og energi. Og sammen med et skønt hold herrer, som har hjulpet mig gennem det sidste halvandet års tid med at give mine sange luft under vingerne, er jeg og vi nu ved at være der, hvor vi sætter det fri. En koncert er på banen. Og jeg håber du har lyst til at følge med mig ned ad denne snoede vej. Jeg glæder mig til at dele min musik og mine skriverier med dig! 

ENG


Now it’s time. Time to honor myself and my creative drive. It’s not that the drive hasn’t always been there. It just wasn’t given much space. Life sort of just came rolling and demanded all other kinds of drive. But now it is here. The space. And I’m taking it, creating it and catching it. It feels terrifying and liberating at the same time. Terrifying because I can’t see the road very far ahead. The road bends just right down there, and I don’t know what exactly is going to happen on the other side of that bend. But the direction is set towards the first pit stop: a concert where I finally dare release my music and my creations into the world. Because I have to. Because I cannot leave it any longer. Because I - as far I know - only have this life to create, to love, to dare, to give and to live. And that is why it also feels so liberating and uplifting. To live in the present, in gratitude and companionship with friends and loved ones.

I am excited and look forward to the work that comes with making this happen. Cause it gives me so much joy and energy. And together with a wonderful team of four talented guys I have worked over this past one and a half year to give my songs wings. So now we’re closing in on a concert. I hope you’ll feel like following me down this bending road. I am so happy to share my music and my writings with you!

102 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page